Minden ami érdekel , minden ami foglalkoztat

Minden ami érdekel , minden ami foglalkoztat

Egy Mac meg tiz olvad a jégcsap csepereg az osx el captain

2019. szeptember 05. - Első Károly VahÚr

Mac-beszéljük vagy ne. Szóval régi vágyam teljesült és egy macbook pro bolldog tulajdonosa lettem.Szóval mit mondjak. Ez is egy számitógép, ez is egy oprendszer. Tudom erre a kijelentésemre egy csomóan felhördülnek, de ez van.Vannak különbségek, vannak elönyei, hátrányai, de tudtam miért és mire kell nekem. S amire ez kellett, azt tudja.

Nem akarom ajánlani nem akarom harsongni mennyire jó, mert van egy fedora linuxos laptopom amin fejlesztgetek a munkahelyemen win-t használok napi szinten, szóval ugy gondolom ismerem a témát. Ami pozitiv-.Hát a reszponzivitás. Nem gyenge win-es gépeken dolgoztam, de a redmondiaknak ebben van mit tanulnia. Felhasználó barátság, hát igen a machez és a linuxhoz is picit másképp kell közeliteni,de mac és linux azért valahol tesók.

Mondjuk hogy sokmindenért fizetni kell az nem nyert. De akinek van pénze majomra, oldja meg a banánkérdést is.

De a lényeg, tudd mit akarsz, s megtalálod a hozzávalót is. Okos meg bárki lehet :)ke_pernyo_foto_2019-09-05_1_39_32.png

A bejegyzés trackback címe:

https://onnaninnen.blog.hu/api/trackback/id/tr6215040512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása